Prop de 400 nens i adolescents gaudeixen de les estades del Club Tenis Lleida

Imatge d'un grup d'estades

Imatge d'un grup d'estades | LleidaDiari.cat

 

L'estiu és per a gaudir de les activitats a l'aire lliure. Per anar a la platja i trepitjar com mai la piscina. També per a compartir amb els amics i per a viatjar en unes merescudes vacances. Ara bé, al Tenis Lleida tenen molt clar que l'estiu, a més a més, és per fer esport. Per aquest motiu, les Estades Esportives del Tenis Lleida continuen endavant amb una intensa activitat.

  

  

En aquests esdeveniments creats i pensats per als més petits, hi participen un total de 370 nenes i nenes d'edats que van des dels tres fins als disset anys. Cal recordar que les jornades comencen a les 9.00 hores del matí i s'allarguen fins a les 17.00 de la tarda, és a dir, es converteixen en una intensa jornada que, els més petits, aprofiten al màxim.

  

  

Des del Club Tenis Lleida, destaquen la gran tasca i la implicació del grup de monitors, format per 25 persones, que fa possible que els participants gaudeixin d'activitats com ara el tenis, el pàdel, la natació, l'aeròbic, els jobs o les manualitats, entre d'altres.

L'èxit d'un bon equip

Gràcies a la implicació tant dels monitors que duen a terme i dirigeixen les activitats, com de tots els participants, des del club es fa una valoració força positiva de les estades, que, afirmen, «són molt completes i gaudeixen d'una elevada participació». Així doncs ja sabeu, si l'estiu vinent voleu gaudir com mai de l'esport i us ve de gust programar un estiu diferent no dubteu en contactar amb el Club Tenis Lleida i formeu part del seu projecte d'estades. La diversitat de les seves activitats fan d'aquestes estades un paratge ideal per a tots aquells nens que, una vegada finalitzat el curs escolar, decideixen seguir formant-se i aprofitant cada minut del seu temps.

Imatge d'un altre grup d'estades

Imatge d'un altre grup d'estades | LleidaDiari.cat