Sense Categoria

Prop de 3.800 banyistes gaudeixen del primer cap de setmana de piscines municipals obertes a Lleida

Avatar
  • juny 25, 2018
  • 2 min read

Imatge de les piscines municipals de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Les piscines municipals de Lleida ja estan en marxa i en aquest primer cap de setmana han registrat 3.771 usuaris. Les de Balàfia i Cappont són les que més afluència de banyistes han tingut, amb més d'un miller de persones a cadascuna -1.219 i 1.048 respectivament-. El Servei d'Esports de la Paeria coordina el funcionament dels recintes als diferents barris de la ciutat.

 

A més, promou entre els usuaris i les usuàries recomanacions i normes per facilitar el bon desenvolupament de l'activitat als recintes.Les instal·lacions aquàtiques del Secà de Sant Pere, Magraners i Gardeny han obert portes, després que Cappont, Pardinyes, Bordeta i Balàfia ho fessin l'anterior cap de setmana. La temporada ja es va inaugurar també a les piscines de Sucs i Raimat.

  

  

 

 

L'horari de les piscines és de 11.00 a 19.30 hores cada dia de la setmana. Els preus de les piscines municipals es mantenen respecte els anys anteriors. L'entrada individual val 3,30 euros i l'abonament individual de temporada, 65. Hi ha abonaments de cinc entrades, que valen deu euros; abonaments de deu entrades, que costen divuit, i de vint, amb un preu de 28,5 euros.

 

L'entrada és gratuïta per als menors de tres anys, per als majors de 65 anys (ensenyant el DNI) i per als discapacitats (33% amb acreditació) i per als jubilats (mitjançant document acreditatiu). A més, també hi ha avantatges per a les famílies nombroses i monoparentals, que gaudiran d'una bonificació del 10%, tant en l'abonament de temporada com en els abonaments de cinc, deu i vint entrades. Els abonaments es poden comprar a les instal·lacions de les 7 piscines municipals.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *