Lleida

Promenade Lleida ja és ‘Amic de l’Aplec del Caragol’

LleidaDiari
  • setembre 29, 2022
  • 2 min read
Promenade Lleida ja és ‘Amic de l’Aplec del Caragol’

Promenade Lleida, el parc de lleure familiar i comercial a la ciutat, ja és nou ‘Amic de l’Aplec del Caragol”. Promenade Lleida ha signat l’acord de patrocini en aquesta modalitat establerta per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL) i que suposa l’obertura d’una etapa de col·laboració entre ambdues entitats.

 

firetes-lleida-bo

Els valors comuns entre PROMENADE LLEIDA i la FECOLL de crear vincles amb la ciutat, la projecció de Lleida, el foment de l’oci familiar o la sostenibilitat, entre d’altres, han permès unir forces entre les dues parts des del principi.

En aquest sentit, les dues entitats han formalitzat l’acord aquesta setmana amb la presència del president de la FECOLL, Ferran Perdrix, així com per Salvador Arenere, soci directiu i responsable de Relacions Institucionals d’Eurofund Group, empresa que promou PROMENADE LLEIDA juntament amb el grup francès Frey.

 

L’acord de patrocini va més enllà de ser només ‘Amic’, ja que les dues entitats treballen des de fa setmanes perquè aquesta cooperació es tradueixi en noves iniciatives conjuntes que promou la FECOLL.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *