Comarques

Tot llest per a l’inici del projecte ‘Reforestem els espais naturals de Balaguer’

Es pretén donar a conèixer el patrimoni natural, històric i artístic de la ciutat

Marta Romera
  • febrer 2, 2023
  • 2 min read
Tot llest per a l’inici del projecte ‘Reforestem els espais naturals de Balaguer’

La campanya ‘Reforestem els espais naturals de Balaguer’ es durà a terme del 6 al 10 de febrer al monestir de les Franqueses. Aquest projecte consisteix en una plantada d’arbres en diferents zones de la ciutat, per part dels alumnes de 4t d’Educació Primària dels centres educatius, el qual va acompanyat d’una proposta didàctica de treball. També durant aquests dies es duran a terme un seguit de tallers relacionats amb l’activitat a càrrec del Centre de Recursos Pedagògics, per tal de promoure un canvi d’actituds i comportaments, i fomentant actuacions que permetin una conservació i millora del medi ambient a la nostra ciutat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D’altra banda, amb aquesta campanya també es pretén donar a conèixer el patrimoni natural, històric i artístic de la ciutat i el seu entorn, amb la realització de l’activitat a l’espai de les Franqueses. En aquest els nens i nenes podran conèixer la vegetació autòctona de la zona, i podran descobrir un element patrimonial com és l’antic monestir cistercenc, al mateix temps que es promouen actituds d’estima i cura del medi ambient i del patrimoni cultural.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *