El programa «Els Matins» de TV3 convida al Postureig de Lleida a participar en la temporada que ve

Imatge d'arxiu de Postureig Lleida

Imatge d'arxiu de Postureig Lleida | Postureig Lleida

 

El Postureig de Lleida està d'enhorabona. I no és per a menys després de l'oferiment que aquesta mateixa setmana li han fet des del programa «Els Matins», de TV3. A través de Twitter, el senyor Postu, (com popularment se'l coneix a Lleida), va rebre el següent missatge: «Hola, et voldríem contactar per telèfon per convidar-te algun dia de la temporada que ve al programa Els Matins, sempre que vulguis i puguis. Moltes gràcies!». Davant aquesta proposta, el Postureig de Lleida ha manifestat sentir-se emocionat i molt agraït per l'oferiment.  Però no només ell. Davant la publicació d'aquest missatge, han estat moltes les persones que s'han alegrat d'aquesta visibilitat del senyor Postu i, fins i tot, l'han animat simbòlicament amb missatges com «Postu for president». Tanmateix, els seus seguidors han assegurat que s'ho mereix, ja que «la tasca que fas no té preu!».

 

«I love d'Onvíngon», la darrera PostuXapa

La tasca que duu a terme el Postureig de Lleida des de fa anys a la ciutat, realment no té preu. Gràcies a les seves ja conegudes PostuXapes, ha aconseguit recaptar diners per a multitud d'associacions, entitats i col·lectius que responen a una motivació solidària. Concretament, la seva darrera acció ha estat la de la creació de la Xapa «I love d'Onvíngon». L'acte de presentació de la postuxapa solidària va ser la seu de la Coordinadora d'ONG's de Lleida. Aquesta és la 21a xapa solidària que aquest conegut personatge lleidatà dissenya en benefici d'una entitat social de la ciutat de Lleida.

«I love d'Onvíngon», nova xapa de Postureig de Lleida.

«I love d'Onvíngon», nova xapa de Postureig de Lleida. | LleidaDiari.cat

Des de l'Associació Lleida pels refugiats esperen «que aquesta iniciativa ajudi a captar fons per tal de reforçar les nostres línies d'actuació a favor de les persones refugiades, ja sigui en el món local, a la mateixa ciutat de Lleida, com en els projectes que desenvolupem a Grècia, Itàlia i el Sàhara». Novament, Postureig de Lleida, felicitat per la tasca que realitzes i molta sort en totes les noves etapes que et vinguin per davant, de ben segur, que seran profitoses!