Sense Categoria

Els professionals de l’Hospital Santa Maria agraeixen la tasca del personal de neteja

Avatar
  • abril 28, 2020
  • 3 min read
Els professionals de l’Hospital Santa Maria agraeixen la tasca del personal de neteja

No hi ha dubte que el personal sanitari està totalment involucrat en la lluita contra el coronavirus. Però, a més a més, també ho està a donar-se ànims i suport mútuament per a seguir superant els obstacles que aquesta pandèmia està deixant entre la nostra societat.

 

Després d'emocionar a les xarxes amb un vídeo de tot l'equip de la Covid-19 de l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida, ara arriba un nou en el qual els mateixos sanitaris agraeixen l'esforç i la feina del personal de neteja del centre. En especial li dediquen a una emocionada Belén, qui rep un obsequi i el fort aplaudiment dels seus companys d'unitat.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Està clar que la tasca dels metges infermeres i diferents especialistes dels hospitals són fonamentals en aquests moments, però també la d'altres professionals com els de la neteja que cuiden i preserven cada racó dels centres. Novament, gràcies per la vostra tasca!

 

Els sanitaris del Santa Maria de Lleida graven un emocionant vídeo

Les xarxes socials s'han convertit en una bonica plataforma per exposar tota la lluita que el personal sanitari està duent a terme des que va començar la crisi del coronavirus. Han estat moltes les imatges, les donacions, els vídeos i els missatges que s'han volgut transmetre a través d'aquesta petita, però gran finestra al món. Ara, l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida ha volgut emocionar a tota la societat lleidatana publicant un vídeo on es pot veure a tot el personal de la unitat dedicada a lluitar contra la Covid-19.

 

Amb cartells amb missatges de superació i esperança, els professionals d'aquest centre sanitari de Lleida han volgut deixar clara una cosa: que al final tot sortirà bé. Al compàs de la cançó 'Escriurem', de Miki Núñez, a les imatges es poden veure moments molt emotius que, sens dubte, demostren que una societat unida sempre podrà combatre amb totes aquelles pedres que se li fiquin pel camí. Moltes gràcies per la vostra tasca i pel vostre missatge d'esperança!

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *