Lleida

Organitzen la primera Ruta Solidària Down Horta a Lleida

Marta Romera
  • octubre 4, 2022
  • 2 min read
Organitzen la primera Ruta Solidària Down Horta a Lleida

La 1a Ruta Solidària Horta Down es realitzarà el dissabte 15 d’octubre de 2022 en horari de tarda (16’30h fins 19h). Presenta un trajecte circular de 5 km sense dificultat des de la ciutat passant per camins de l’Horta, pensada especialment per a públic familiar.

La sortida es farà des del castell templer de Gardeny on els participants des de les 16h podran recollir la seva bossa amb una samarreta tècnica, una entrada gratuïta al Castell de Gardeny i productes de l’Horta entre altres. A mig camí els participants faran una aturada a Granja Pifarré on es faran jocs rurals, animació, un berenar popular i concert de ‘Hao Band’. S’acomiadarà l’acte a les 18,30h i es retornarà caminant al Castell de Gardeny per camins de l’Horta (arribada 19h).

firetes-lleida-bo

Aquesta ruta solidària es pot reservar des de la web www.granjapifarre.com, el seu preu és de 6€ i és apta per a tots els públics perquè el recorregut es realitza per camins i a Granja Pifarré es podrà fer avituallament. La 1a Ruta Solidària Down Horta neix amb la intenció d’ocupar un lloc en la programació de caminades saludables per l’Horta de Lleida. Les samarretes tècniques que s’enduran totes les persones participants són una col·laboració amb l’empresa Amrest.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *