Sense Categoria

Primera reunió de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà

LleidaDiari
  • juny 19, 2012
  • 2 min read
Primera reunió de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà

Primera reunió de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà| Redacció – Fotografia: Diputació de Lleida

 

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la primera reunió de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà després de la seva constitució formal. Durant la xerrada s’han plantejat diferents activitats que es poden organitzar als municipis durant la temporada estival. A més, han decidit elaborar un decàleg de bones pràctiques per assessorar els consistoris en la programació i organització d’aquestes activitats.
La Taula és l’òrgan consultiu i de participació en relació a les polítiques esportives que es duen a terme a les comarques de Lleida. Entre les seves responsabilitats hi ha l’emissió d’opinions sobre l’esport de base, de competició i d’alt nivell, l’assessorament en l’àmbit de la promoció i difusió de l’esport lleidatà municipal i supramunicipal i la creació de grups de treball que estudien els diversos àmbits de l’esport escolar, d’elit i federat.
 
El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, ha remarcat que es tracta d’una taula assessora i consultiva, en cap cas impositiva. Es preveu que la propera reunió de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà es convocarà a finals d’octubre o principis de novembre.
 
La Taula, que es reuneix una vegada cada quadrimestre, està formada pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo, i representants de diferents àmbits del món de l’esport lleidatà, entre els que destaquen l’excampió del món de motociclisme, Emili Alzamora; el metge especialista en medicina esportiva, Xavier Caufapé; el medallista olímpic de piragüisme, Saül Craviotto; la campiona d’Espanya de Triatló Olímpic i millor esportista 2009, Eva Ledesma; el doctor d’INEFC, Joan Palmi; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; la ciclista invident paralímpica, Imma Plaza; la cinc vegades campiona d’Espanya de billar a tres bandes, Maribel Romia; els presidents del Sedis Basquet i del Sícoris Club, Antoni Ferraz i Jaume Vilella, respectivament, o la presidenta de la Federació territorial de persones amb discapacitat física, Anna Fillat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *