Sense Categoria

La primera fase del nou cementiri d’Alcarràs estarà llesta aquest setembre

Avatar
  • agost 28, 2019
  • 2 min read

Fotografia de l'estat del nou cementiri d’Alcarràs | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament d'Alcarràs preveu inaugurar la primera fase de construcció del nou cementiri municipal aquest pròxim mes, quan finalitzi la urbanització general del projecte. Des de l'Ajuntament s'està donant màxima prioritat a l'obra a causa de l'actual mancança de nínxols a l'antic cementiri.

 

En aquest sentit, el nou equip de govern d'Alcarràs ha centrat els seus esforços i dedicació per poder inaugurar com més aviat millor el nou cementiri, que inclou un total de 1.968 nínxols i 294 urnes.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Estableix la seva construcció en quatre fases

L'avantprojecte del nou cementiri estableix la seva construcció en quatre fases. La primera d'aquestes etapes, contempla la construcció general de tota la urbanització, amb els carrers, paviments, accessos, treballs de jardineria, entre altres. El pressupost d'execució d'aquesta primera part de l'obra ascendeix a 544.464, 14 euros, IVA inclòs.

 

Així mateix, aquesta primera fase, que consistirà en la construcció de 360 nínxols i 294 espais per a urnes, s'ha dividit en dues subfases. La primera que s'està executant comptarà amb 240 nínxols, dels quals ja n'hi ha 72 de construïts, i es preveu que acabi en un mes. La segona fase, formada pels 120 nínxols restants i els columbaris, està previst que s'aprovi al llarg d'aquesta legislatura i que s'iniciïn les obres al principi de la següent.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *