Categories: Lleida

La primera edició del festival The Ioga Gallery debuta a Lleida

El festival internacional de Ioga The Ioga Gallery s’estrena a Lleida del 22 al 28 d’abril de 2024. Amb una proposta innovadora que combina la pràctica del ioga amb expressions artístiques, el festival promet una experiència única per als entusiastes del ioga i els amants de l’art. Durant aquesta setmana, els assistents podran gaudir d’un programa complet de 50 hores que inclou diverses classes de ioga com el Hatha, Kundalini, Yin o Vinyasa, a més de sessions de meditació i altres activitats artístiques.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La primera part del festival, coneguda com OFF Gallery, oferirà classes gratuïtes impartides per vint professors i artistes internacionals i locals. A més, en col·laboració amb la Fundació Sorigué, els participants tindran l’oportunitat de contemplar l’obra ‘Burn to Shine’ de l’artista suís Ugo Rondinone a la Casa de la Volta de la Seu Vella, una peça que captura una dimensió espiritual en sintonia amb els valors del festival.

El festival també presenta dues sessions de ‘laboratori’ que combinen música electrònica i videoprojecció a càrrec de Arms & Sleepers, juntament amb una sessió guiada pel mestre Surinder Singh, procedent de Rishikesh, l’Índia. A més de les pràctiques de ioga més tradicionals, els participants tindran l’oportunitat de participar en experiències de meditació amb cavalls i teràpies de so.

Un dels punts destacats del festival és la presència del britànic James Crossley, que impartirà sessions de Yin Ioga i exposarà la seva visió de la dimensió espiritual del ioga i de la teràpia del so. Altres instructors presents al festival inclouen Rochelle Mello, Alexis Racionero, Mireia Coma-Cros, entre altres.

El programa musical del festival comptarà amb la proposta d’arrel espiritual de Xarim Aresté i un concert en la Seu Vella de Ravi Ramoneda, un dels referents de la música emocional i kirtan. L’obra ‘Burn to Shine’ de Ugo Rondinone, una representació que fusiona elements naturals amb dansa contemporània, es projectarà a la Casa de la Volta de la Seu Vella del 25 d’abril al 2 de juny. L’accés a aquesta exposició serà gratuït per als visitants de la recepció del monument.

Sara Escrivà

Recent Posts

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

11 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

11 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

3 dies ago

Alarmant: Brot de gastroenteritis afecta 29 infants i monitors en uns campaments a Catalunya

L'Agència de Salut Pública investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat 27 infants i…

3 dies ago

Eurecat Lleida impulsa la innovació alimentària amb neurociència, realitat virtual i IA

El centre tecnològic Eurecat Lleida ha participat en el projecte CONOCE, una iniciativa que aposta…

3 dies ago

La Paeria de Lleida reforça el manteniment de jardineria

La comissió informativa de Gestió de la Ciutat ha donat llum verda a dues importants…

3 dies ago