Primer espectacle ‘Amb la tribu’ de LaTemporada Lleida

Arriba el primer espectacle ‘Amb la tribu’ de la programació de tardor de LaTemporada Lleida aquest pròxim diumenge. Serà amb la companyia La Pera Llimonera i el seu ‘Un vestit nou per a l’Emperador’.

 

Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb els vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Aquest vestit haurà de ser únic, fantàstic, diferent, meravellós i digne del més gran Emperador.

La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats tan extraordinàries que mai ningú no s’ha arribat a imaginar. I és que a vegades, les històries dels contes són de mentida, però són mentides que expliquen moltes veritats.

 

Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.