Successos

Confirmat: Els anys que passarà a la presó un traficant que venia droga a Lleida

Les parts han acordat rebaixar la pena a l'home en aplicar-li els atenuants de drogoaddicció i confessió

Mar Laborda
  • febrer 23, 2023
  • 2 min read
Confirmat: Els anys que passarà a la presó un traficant que venia droga a Lleida

Un dels acusats de traficar amb cocaïna, que comprava a l’Equador i venia a Lleida, ha acceptat 5 anys de presó en un judici de conformitat celebrat aquest dijous a l’Audiència de Lleida. Les parts han acordat rebaixar-li la pena inicial que demanava la fiscalia de 8 anys de presó en aplicar-li els atenuants de drogoaddicció i confessió. El pacte també contempla que l’home haurà de pagar una multa de 100.000 euros per un delicte de tràfic de drogues.

Es tracta de la persona a qui anava dirigit un paquet que contenia 1,33 quilos de cocaïna i que va ser interceptat a l’aeroport de Barcelona el 10 de desembre de 2021. La droga estava amagada dins d’una caixa de 35 quilos provinent de l’Equador que contenia suposats productes artesanals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Davant la sospita que pogués contenir droga, el jutjat d’instrucció 3 de Lleida va autoritzar el lliurament vigilat del paquet. El 16 de desembre aquest acusat, juntament amb un altre home, van a recollir-lo i un cop obert el paquet intervingut, s’hi van trobar 79 atuells de terrissa amb diverses cànules que contenen un total d’1,33 quilos de cocaïna d’una puresa d’entre el 70% i el 74%, valorada en més de 80.000 euros.

 

La fiscalia acusava a tots dos d’un delicte de tràfic de drogues. L’altre home serà jutjat més endavant, ja que, tot i que s’havia presentat aquest dijous a l’Audiència, no se l’ha pogut jutjar perquè no constava que se li hagués pogut notificar la citació.

text

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *