Sense Categoria

Demanen deu anys de presó a quatre homes per falsificar diners a la Pobla

Avatar
  • octubre 9, 2018
  • 2 min read
Demanen deu anys de presó a quatre homes per falsificar diners a la Pobla

La fiscalia demana deu anys de presó a quatre persones acusades de falsificació de moneda. Segons el ministeri públic, el 3 de juny de 2016, cap a dos quarts de sis de la tarda, tres dels acusats es trobaven als voltants de l'estació d'autobusos de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), un d'ells dins d'un vehicle i els altres dos fora. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que estava a la zona va detectar una actitud sospitosa en un d'ells, ja que, en veure'ls, va intentar marxar d'allà dissimuladament per esquivar els agents.

 

Els Mossos van identificar tots tres i van registrar el vehicle. Darrere el seient del conductor van trobar un sobre amb 7.800 euros en bitllets de 100 falsos. Gràcies a la intervenció dels telèfons mòbils es va poder detenir un quart acusat a qui els agents consideren l'encarregat de guardar i distribuir la moneda falsa. El judici tindrà lloc a l'Audiència de Lleida aquest dimecres 10 d'octubre.

 

Més casos de falsificació a la demarcació de Lleida

Aquesta no és la primera vegada que a la demarcació de Lleida apareixen casos de falsificació. Tot i que els fets van ser diferents, cal recordar que els Mossos d’Esquadra van detenir l'any 2015 una dona, de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Solsona, com a presumpta autora de la falsificació de xecs bancaris de la seva ex-empresa, valorats en 2.731,16 euros. La detenció és el resultat d’una investigació oberta dies abans arran d’una denúncia per la sostracció de diversos xecs bancaris d’una empresa de Solsona.

 

Segons la denúncia, després de la sostracció, el lladre va emplenar les dades del xec il·lícitament i es va adreçar a dues entitats bancàries diferents per tal de cobrar-los. Amb aquest mètode va aconseguir cobrar tres xecs per valor de 1.230 euros, 659 euros i 842,16 euros. Arran d’aquests fets els agents de la comissaria de Solsona van iniciar una investigació que va permetre determinar que l’autora de la sostracció era una ex treballadora de l’empresa. La investigació va concloure amb la detenció d’una dona com a presumpte autora dels fets. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *