Tot preparat per a la V Caminada per la Salut Mental a Lleida

Cartell de la caminada

Cartell de la caminada | LleidaDiari.cat

 

La cinquena edició de la Caminada per la Salut Mental que organitza l'Associació Salut Mental Ponent, enguany per la ruta de les sèquies de Pinyana, de deu o sis quilòmetres, arriba aquest diumenge 28 d'octubre. L'hora de concentració i pagament serà les 9.30 hores, a la Seu de la Comunitat General de Regants del canal de Pinyana, al costat del Pavelló Onze de Setembre. El preu és de cinc euros, que aniran destinats als serveis de l'entitat i als seus beneficiaris. L'hora d'inici de la caminada serà a les 10.00 hores, i hi haurà avituallament en punts senyalitzats. Des de l'organització, volen agrair els seus col·laboradors, Plusfresc, Torrons i Mel Alemany, Fruits de Ponent i el Museu de l'Aigua de Lleida, que els ajuden a fer aquesta caminada possible. Per a tots els interessats en inscriure's ho poden fer a través d'aquest enllaç.

 

Obren inscripcions per a la caminada de la Marató a Artesa de Lleida

D'altra banda, cal recordar que ja han obert inscripcions per a la Cursa i Caminada Solidàries per La Marató de TV3 que se celebrarà a Artesa de Lleida el diumenge 2 de desembre. Organitzada per l'Ajuntament d'Artesa de Lleida i SuperB, la jornada oferirà curses sobre cinc i deu quilòmetres, puntuables per a la Lliga Ponent, i caminades sobre aquestes mateixes distàncies, a més de curses infantils. La sortida i l'arribada estaran ubicades davant de la Pista Poliesportiva.

 

Les caminades es posaran en marxa a les 9.30 hores, i les curses a les 10.00, d'aquesta manera es busca que els caminadors animin als corredors i així es generi més ambient. Hi haurà avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, xocolatada en finalitzar la caminada i esmorzar per tots els corredors, a més d'un obsequi de la prova a tots els participants. També hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants, per als quals a més s'habilitarà una zona de pàrquing. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a www.iter5.cat.