Lleida

36a edició dels Premis Pimes: Presenta la teva candidatura

Els guardons es lliuraran el Dia Nacional de l’Empresa de Catalunya i Dia de les Mipimes a les Nacions Unides

Mar Laborda
  • febrer 28, 2023
  • 3 min read
36a edició dels Premis Pimes: Presenta la teva candidatura

PIMEC Lleida ha animat les mipimes lleidatanes a presentar la seva candidatura, des d’aquest dilluns fins al 5 de maig, per poder optar als guardons de la 36a edició dels Premis Pimes, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022. Per segon any consecutiu, l’esdeveniment se celebrarà el pròxim 27 de juny per commemorar el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de les Nacions Unides. Enguany l’acte tindrà lloc al Centre de Conveccions Internacional de Barcelona (CCIB).

El president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles, ha encoratjat les pimes del territori a presentar les candidatures, ja que és conscient del potencial i la trajectòria de les empreses lleidatanes i creu que «hi ha opcions d’aconseguir guardons». I ha afgit: «El nostre territori compta amb una diversitat enorme en quant a sectors econòmics i molts dels nostres empresaris i empresàries han adaptat els seus negocis als nous requisits i exigències, fent créixer la seva activitat i creant noves oportunitats, riquesa i llocs de treball».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les empreses poden presentar candidatura a qualsevol de les candidatures següents:

· Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Microempresa
· Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Petita Empresa
· Premi a la MIPIME més Competitiva, categoria Mitjana Empresa
· Premi MIPIME al Desenvolupament Sostenible
· Premi a la Qualitat Lingüística al Món Empresarial (amb la col·laboració del Departament de Cultura)

Un jurat format per personalitats de l’àmbit de l’economia, les institucions i la comunicació deliberarà les candidatures guanyadores.

Durant el decurs de la nit dels Premis Pimes 2023 també es reconeixeran altres iniciatives empresarials en diferents àmbits: Associacionisme empresarial català, Comerç, PIMEC Joves, Premi Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat Empresarial i Premi DIPLOCAT a la projecció internacional.

 

Com sempre, el sopar anual de PIMEC tindrà caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport a les persones que busquen una segona oportunitat.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *