Lleida

Premien una investigadora lleidatana amb aquest guardó estatal

Es concedeix d’acord amb els mèrits curriculars i la capacitat de lideratge

Marta Romera
  • gener 24, 2023
  • 2 min read
Premien una investigadora lleidatana amb aquest guardó estatal

La investigadora de la Universitat de Lleida (UdL) i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), Aida Serra Maqueda, ha rebut una ajuda Ramón y Cajal de la convocatòria 2021 de l’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació. Es tracta de la segona ajuda per a personal investigador de l’IRBLleida, en una convocatòria molt competitiva i amb escasses opcions pel gran nombre de sol·licituds presentades.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta prestigiosa ajuda està dirigida a promoure la incorporació de personal investigador amb una trajectòria destacada en centres d’I+D. La selecció es fonamenta en un rigorós procés de concurrència competitiva dels candidats sobre la base dels seus mèrits curriculars i de la seva capacitat per a liderar una línia de recerca, en funció de l’experiència científica i professional així com de la independència de la seva trajectòria.

 

Es tracta d’una ajuda econòmica total de 236.350€ per a cinc anys que s’ha atorgat a la Universitat de Lleida. Serra Maqueda co-lidera el grup de recerca +Pec Proteomics. L’objectiu del grup és emprar les tècniques d’última generació de proteòmica clínica, espectrometria de masses i biologia de sistemes per a descobrir mecanismes alterats de comunicació intercel·lular que contribueixen a l’establiment i la progressió de la neuropatologia i la patologia sistèmica.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *