Lleida

Felicitats: Premien un empresari lleidatà com l’Emprenedor de l’Any a Catalunya

Recull el guardó en un sopar de gala en el MACBA amb 120 personalitats destacades del teixit empresarial català

Marta Romera
  • febrer 22, 2023
  • 3 min read
Felicitats: Premien un empresari lleidatà com l’Emprenedor de l’Any a Catalunya

El director general ico-fundador del Grup Rodi Motor Services, Josep EsteveOró, ha rebut el premi Emprenedor de l’Any 2022 Catalunya a la Capella del Convent dels Àngels (MACBA) de Barcelona. Es tracta d’un guardó que atorga la consultora EY des de fa 26 anys per a reconèixer la feina incansable d’aquells empresaris que, en el seu moment, van decidir arriscar i ser pioners en l’emprenedoria. El seu esperit i constància són un exemple per a tota lasocietat i un pilar fonamental en el propòsit de continuar construint junts un món que funcioni millor. L’acte d’entrega del premi ha reunit a grans representants del món empresarial, polític i institucional de Catalunya, en un sopar de gala al MACBA. Josep Esteve Oró va agrair el premi a EY i va assenyalar que el guardó «suposa un reconeixement a l’esforç i la trajectòria de tot l’equip Rodi Motor Services, integrat per autèntics emprenedors i emprenedores que, amb il·lusió fan que aquesta empresa avanci dia a dia».

En aquest sentit, el director general ico-fundadordel Grup Rodi Motor Services va fer referència a un dels màxims aprenentatges de la seva carrera i va declarar que «un emprenedor ha de prendre decisions i permetre’s l’error. Saber suportar la pressió quan cal prendre decisions».

 

Durant la gala, es va fer referència «a l’èxit del model de negoci de Rodi Motor Services, que resideix a saber integrar equips. A il·lusionar i mantenir viu el caràcter emprenedor de totes les persones que formen el GrupRodi». Des de l’organització, Xavi Pujol, soci responsable del Premi Emprenedor de l’Any Catalunya, va explicar que, entre altres motius, van decidir lliurar el premi a Josep Esteve perquè «des de fa més de 30 anys, el Grup Rodi Motor Services, liderat per Josep Esteve Oró, és un clar exemple d’iniciativa emprenedora, anticipant-se a les tendències del sector mitjançant una aposta decidida per la innovació per a adaptar-se als canvis tecnològics i a les noves necessitats del client».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Esteve va assistir a la gala acompanyat de la seva família i part de l’equip de Rodi Motor Services, com per exemple: Jesús Latorre, director de la línia de negoci d’Industrial, i PedroMarques, director de Turisme i Moto.El director general de Rodi Motor Services és un dels vuit candidats escollits Emprenedor de l’Any 2022 a Espanya en una gala que tindrà lloc el pròxim 16 de març a Madrid. El premi es va celebrar dies després de la convenció anual de l’empresa en la qual es van compartir els èxits de 2022, com la facturació dels tallers: 222 milions. També es va parlar dels 612.000 pneumàtics de lleuger venuts, així com els 152.000 de camió.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *