Premien als guanyadors del XX Campionat de Tir Policial

Premien als guanyadors del XX Campionat de Tir Policial| Redacció – Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 

La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, acompanyada pel comandant cap Interí de la Comandància de la Guàrdia Civil, Vicente Luengo, ha presidit aquest migdia l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors i participants en el XX Campionat de Tir Policial organitzat, com ja és tradició, per la Guàrdia Civil coincidint amb els actes de celebració de la Verge del Pilar, patrona del Cos.

Manso ha assistit prèviament a una de les tirades del Campionat, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic de Lleida i ha fet un recorregut pels diferents espais. Durant la visita, s’ha interessat per les diferents modalitats de tir, acompanyada pel Comandant Vicente Luengo i pel president del Club de Tir, Jesús Figueres.
 
En l’acte de lliurament de trofeus del Campionat de Tir Policial, la subdelegada del Govern ha destacat que “és realment positiu que representants de tots els cossos i forces de seguretat pugueu compartir una jornada de competició esportiva en un ambient festiu com el que he vist aquest matí al Club de Tir Olímpic”. 
 
El Concurs ha comptat amb la participació de sis equips: Cos Nacional de Policia, Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn, Club de Tir Olímpic de Lleida, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Lleida i Guàrdia Civil de Lleida. Tant a nivell individual com per equips han resultat guanyadors els tiradors del Club de Tir Olímpic de Lleida.