Premi a la transparència per al Palau d’Anglesola

El Palau d’Anglesola ha obtingut el Segell InfoParticipa 2022, que reconeix la transparència de l’administració de la Casa de la Vila. El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals. Avaluen la informació pública dels ens locals des de la perspectiva que aquesta permeti a la ciutadania conèixer quins són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast.

Es tracta d’una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics. El Palau d’Anglesola va aconseguir el guardó el 2019 i ara l’ha revalidat amb una puntuació del 81%, essent el municipi de menys de 5.000 habitants més ben valorat de la demarcació de Lleida.

El pròxim dilluns dia 20 de març de 2023, a les 17.00 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB tindrà lloc l’entrega dels guardons.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!