Convoquen el Premi Construeix-T al Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida

Els arquitectes tècnics lleidatans, a través del seu col·legi professional (CATL), convoquen el IV Premi Construeix-T amb l’objectiu d’estimular la confecció de Treballs de Fi de Cicle dels Estudis de Projectes d’Edificació i dels Estudis de Projectes d’Obra Civil d’alt nivell, alhora que es dona a conèixer l’alumnat i els seus projectes. El premi, establert amb la col·laboració de l’IES Torre Vicens de Lleida i l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega i amb el patrocini de la Mútua d’Assegurances dels Aparelladors i Arquitectes Tècnics (MUSAAT), vol a més reforçar els vincles i la interacció dels centres amb ensenyaments de Cicles Formatius de Grau Superior relacionats amb l’edificació i l’obra civil de la província de Lleida i els seus estudiants amb l’entorn professional de la construcció a Lleida.

En aquesta quarta convocatòria s’hi pot presentar l’alumnat del Cicle Projectes d’Edificació de l’IES Torre Vicens i l’alumnat del CFPS de Projectes d’Obra Civil de l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega que hagi aprovat el projecte de Final de Cicle durant el curs 2022-23. El termini per fer-ho és el 2 de juny i el premi seran 300 euros per cada treball guanyador (un per cada centre). El premi es podrà declarar desert.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El jurat, format per dos membres de la junta del CATL, un professor i un membre de la direcció de l’IES Torre Vicens, valorarà per fer el seu veredicte la validesa i viabilitat del projecte, el seu nivell tecnològic i científic i les possibilitats d’aplicació real i explotació comercial, així com l’estudi de costos i de viabilitat econòmica de la seva implementació i explotació i la col·laboració amb les empreses del sector durant la realització del projecte.

 

La darrera edició del Construeix-T va ser pels alumnes de l’Institut Torre Vicens Marc Mateo, Hugo Pueyo, Alejandro Monné i Eusebiu Mircea que van guanyar amb un Projecte d’Edificació ‘Thermal Revamp’ per la millora de l’envolupant tèrmica i de les instal·lacions de l’edifici del seu institut. Pel que fa a l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega, el guanyador va ser Roger Segarra amb el seu Projecte d’Obra Civil de Desdoblament del dipòsit d’aigua del municipi de Ciutadilla.