El Postureig manifesta estar enamorat de Lleida

Imatge d'arxiu de Postureig Lleida

Imatge d'arxiu de Postureig Lleida | Postureig Lleida

 

El Postureig de Lleida ho ha confessat. Com ell mateix ha dit, «era un rumor a veus» però, finalment, ho ha fet públic. El popular personatge ha anunciat que està enamorat i ha informat de qui és l'afortunada. La defineix com tranquila, dolça i treballadora. També la qualifica amn un punt pagesa i, com no, amb un gran potencial. A més a més, somia amb que un dia «ella es vego com la veig jo». No obstant, estimar-la no és fàcil, assegura, ja que diu que molta gent no l'entén. «La veuen massa distanciada i preocupada per lo seu», apunta.

 

Tanmateix, diu que «molta gent me'n parla fatal, però a mi m'encanta». Després de tota aquesta confessió, ja sabeu qui és? Doncs sí! Has encertat si has pensat que l'enamorada del conegut com a senyor Postu és Lleida!. Amb aquesta sentit de l'humor el Postureig de Lleida ha parlat aquest diumenge de la seva «relació sentimental». El cert és que, més enllà de la broma que ha fet als seus seguidors amb aquesta declaració d'amor, el Postureig de Lleida porta anys demostrant la seva estima per Lleida, els seus pobles, la seva gent i les seves associacions i entitats. Així doncs, només podem desitjar-li que aquesta relació duri per molts anys més!. 

 

No tot és fàcil

Malgrat això, cal recordar que la tasca que duu a terme el Postureig de Lleida no sempre és fàcil. En aquest sentit, fa uns dies va denunciar haver rebut  amenaces per persones que l'havien enviat de forma privada missatge d'un destacat caràcter agressiu. Segons va explicar el mateix Postureig de Lleida a través de les xarxes socials, tot va començar arran de l'agressió que va rebre un membre de Societat Civil Catalana (SCC) a l'Eix Comercial de Lleida.

 

En aquest sentit, el Postureig va publicar un tuit tot dient que: «Jo ja sabeu que tolerància zero envers qualsevol tipus de violència, però aquest de SCC de Lleida que ha sortit a tots els mitjans estatals al que han agredit (i son germà), són dels que amenacen i insulten als que no pensen com ells (“#Lazis”). Investigueu amics, investigueu». Tal com explica aquest popular personatge lleidatà, la víctima de l'agressió ha estat durant dies assenyalant a través de les xarxes socials a persones independentistes i, fins i tot, ha instat a trobar-se-les «cara a cara».

 

De fet, el Postureig de Lleida ha estat una d'elles. Tanmateix, ha rebut insults i amenaces a través d'altres comptes a les xarxes socials. En un tuit el titllen de ser un «covard» per anar sempre amb careta i, els seguidors, els defineix com a «gossets». La tensió va anar en augment en els darrers dies i el Postureig de Lleida va fer públiques unes captures de pantalla on el reptaven directament a quedar un dia per agafar-se «pel coll».

 

Finalment, el Postureig va publicar: «Dedico més temps i diners dels que tinc a ajudar als altres. A mostrar una Lleida i Ponent boniques (com són) per amor a l'art i des de l'anonimat. Cinc anys dedicant-m'hi, gairebé visc per això. No mereixo que ningú m'assetgi, amenaci, ni tenir por mai, aumon. Feu-vos-ho mirar». Les mostres de suport no es van fer esperar i van ser desenes de persones les quals van manifestar sentir-se orgulloses de què representa el Postureig i la tasca desenvolupa per Lleida i moltes de les seves entitats.