El Postureig de Lleida publica el seu particular 1×1 de les eleccions municipals

Imatge del Postureig en la cadira d'alcalde

Imatge del Postureig en la cadira d'alcalde | Twitter

 

Si hi ha una cosa que caracteritza al Postureig de Lleida és el seu sentit de l'humor. Viu la vida lleidatana des d'un punt de vista còmic, desenfadat i, a la vegada, molt solidari. Un apassionat de l'Aplec del Caragol i de tot el que tingui accent lleidatà, també ha mostrat en més d'una ocasió la seva afició per la popular sèrie 'Jocs de Trons'.

 

Doncs precisament d'aquesta saga s'ha servit per esbrinar, en certa manera, quins són els candidats preferits per arribar a l'alcaldia de Lleida després de les eleccions dels 26-M. Realment, el Postureig no diu explícitament a qui votarà, no obstant això, compara als principals candidats amb diferents personatges de la sèrie. T'animes a seguir aquest capítol? Som-hi!

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Fèlix Larrosa (PSC) – Tyrion Lannister

El Postureig diu tenir una bona relació personal amb ell, tot i que el troba fora de lloc alguns atacs contra ell, lluny de l'àmbit polític. «Sempre he pensat que no estava al partit que li corresponia; recordo algun post seu amb reivindicacions republicanes…», afegeix. «…però al final, segueix al PSC: partit del grup del 155 que es manifesta alegrement amb entitats xenòfobes i feixistes i que porta 40 anys manant. Molts dels seus regidors i afiliats han fet autèntica pena amb el seu to a xarxes aquest mandat. Cal canvi», conclou.

 

Toni Postius (PDeCAT) – Jon Snow

«Amb el Toni hem coincidit durant diferents etapes de la vida, i és això; Correcció, saber estar, maduresa… Potser massa per un “millennial” que va fer la ESO com jo ( i ell ho sap). A la llista hi té bona gent, però l'ombra de convergència és allargada (i ell ho sap)», explica el Postureig.

 

Miquel Pueyo (ERC) – Brann Stark

Del candidat d'ERC ha dit que és un «gran estudiós de Lleida, la posició senzilla del Miquel era haver fotut a parir tot el que faig des de Postureig de Lleida, com han fet i fan altres culturetes de la ciutat. En canvi, en les seves opinions i articles (molt abans de ser alcaldable), sempre ho ha posat en valor».

 

Ángeles Ribes (C's) – Cersei Lannister

En aquest cas, el Postureig ha estat especialment crític tot dient: «Ha fet alguna altra cosa Ciudadanos a Lleida a part de queixar-se dels llaços i exigir la traducció de cartes, programes de festes i senyals de trànsit? No fos cas que algú de Palència no entengués “Parquing de Motos” i s'estampés contra una farola». Finalment, conclou lamentant que: «Ah! Sí que han fet alguna altra cosa; Un dels seus regidors, que fa 4 anys no sabia on era Lleida, em va recomanar una pel·lícula porno fent-se el gracioset. Aquest és el tipus de calaña que tenim calentant poltrones i cobrant dels nostres impostos. “Es que els llaços grocs…”».

 

Rosa Peñafiel (La Crida per Lleida -CUP) – Arya Stark

Amb la nova candidata de la CUP a l'alcaldia de Lleida el Postureig s'ha mostrat amable assegurant que «tinc bones referències de la Rosa de gent que és de la CUP i de gent que no és de la CUP, el que és una bona senyal al meu parer. Sisquere hi siguin, per fer oposició del status quo… però no sé si el Comú els ha pres el lloc».

 

Sergi Talamonte (Comú de Lleida) – Sandor Clegane

També ha estat força amable amb el candidat del Comú, en Sergi Talamonte, tot dient que: «Hi ha molta gent a Lleida desencantada de com van les coses però no es veuen votant a un partit independentista; Teniu al Comú. No manaran però hi seran per llegir-s'ho tot i fer feina».

 

Xavi Palau (PP) – Theon Greyjoy

Sí que ha estat més crític amb aquest candidat. «L'altre millenial. Com membre del col·lectiu, us demanem perdó. No tots som així», explica.

 

El seu millor candidat, sens dubte

Finalment, després de ser força crític amb altres possibles formacions com Vox, el Postureig de Lleida no ha dubtat en demostrar que és ell el millor candidat per Lleida. Està clar que el sentit de l'humor no podia faltar en cap moment! El cert és que, a grans trets, aquesta anàlisi ha estat rebut amb alegria i acceptació pels candidats i els seus simpatitzants. Una mica d'humor en aquesta campanya i que guanyi el millor!