El Postureig de Lleida presenta el seu segon llibre ‘Soc més de l’oest’

Cartell promocional del nou llibre del Postureig de Lleida

Cartell promocional del nou llibre del Postureig de Lleida | Postureig de Lleida

 

El Postureig de Lleida és imparable. Després del seu primer llibre i de crear 21 models de les populars #PostuXapes solidàries, ara arriba amb una nova sorpresa: el 'Soc més de l'oest', editat per l'editorial Fonoll. Segons ha explicat el Postureig de Lleida a LleidaDiari.cat, aquest segon és un llibre d'humor, però que també parla de solidaritat, i sobretot és molt lleidatà i molt de l'oest.

 

En l'obra es tracten temes com el postureig, el clima, els mitjans, com ens veiem i com ens veuen… però tot des d'una perspectiva humorística i lleidatana. Evidentment, també parla de la tasca solidària que fa des de #PostureigLleida, gràcies a la qual ha pogut recaptar més de 200.000 euros els darrers anys per diferents entitats solidàries de Lleida, i la participació en altres actes i esdeveniments per entitats sense ànim de lucre.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La principal diferència amb el primer llibre

La principal diferència amb el primer llibre (i amb la majoria de llibres), assegura, és que «és més de l'oest». Té 50 pàgines més arribant a les 240, una secció amb una imatge de cada municipi de les comarques de Ponent (en color!), 1400 imatges, la meitat de les quals les han cedit diferents #PostuFans. En definitiva, «és un llibre que crec que us farà riure però també us emocionarà, i us farà recordar (o descobrir) la gran sort que tenim de ser de l'oest».

 

La principal motivació que ha mogut al Postureig de Lleida a endinsar-se en una nova aventura literària és la de tenir una «excusa per seguir viatjant per tot Ponent per tal de vendre #PostuXapes solidàries» i per explicar la tasca que fa. Paral·lelament, per donar a conèixer el que anomena lo #Lleidatanament i lo #Ponentinament. «Ah! I robar somriures, que també és molt bo, sa i important!», conclou.

 

 

Aquesta darrera setmana de març ja estarà a la venda

Aquesta darrera setmana de març ja estarà a la venda. El dia 28 el presentarà a l'Espai orfeó de l'Orfeó Lleidatà, el 29 a Aitona i el 30 al carrer major. En principi ha de ser fàcil trobar-lo en qualsevol llibreria de Ponent, però també a altres capitals de comarca de Catalunya, i també on-line al meu web: www.postureiglleida.com.

 

Enguany Sant Jordi cau just després de Setmana Santa, que són uns dies complicats per muntar presentacions perquè la gent marxa. Per aquest motiu, ha manifestat que «em faria molta gràcia presentar-lo a Salou, el barri marítim de Lleida, on segur que hi haurà molts lleidatans i ponentins… Seria com jugar a casa».

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els futurs projectes del Postureig de Lleida

Preguntat sobre un possible tercer llibre o nous projectes, el Postureig de Lleida assegura que el futur és incert, però té moltes idees per desenvolupar. «Fer una obra de teatre o una novel·la amb l'Antònio i la Pepita, una història sobre un “superheroi” que no és ni dels Estats Units, ni és súper, ni té poders… Al llibre ja hi ha un guió d'una sèrie sobre l'Indibil i Mandoni, que podria tenir continuïtat o gravar-se… Però esperarem un parell d'anyets per fer llibre nou, segur!».

 

Les #PostuXapes solidàries van aconseguir el 2017 fins a 25.000 euros recaptats. El 2018 ja en son 50.000. En aquest sentit, assegura tenir una llarga llista d'espera d'entitats que volen #PostuXapa pròpia, i la gent no es cansa de comprar-ne i col·laborar; ara, molts també per regalar-ne com a detall en casaments, comunions., entre altres esdeveniments. «Esperem poder superar el recaptat aquest 2019, també gràcies a l'euro solidari que inclou el nou llibre, el 'Soc més de l'oest'!».