Postureig de Lleida dona 42.000 mascaretes a les residències lleidatanes

Postureig de Lleida ha lliurat la seva recaptació solidària 2020 del caragolet sanitari al Departament de Salut per tal de contribuir en la compra de material sanitari per fer front a la pandèmia.

 

En concret, els 2.300 € recaptats pel Sr. Postu amb la venda de mascaretes tèxtils, xapes, imants i altres iniciatives solidàries han servit per adquirir 42.000 mascaretes quirúrgiques, que es repartiran entre les residències de la Regió Sanitària Lleida.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

El seu esperit més solidari

Tots aquells que segueixin al Sr. Postu a través dels seus diferents perfils a les xarxes socials, saben que l'humor és un dels seus forts. Això no obstant, el seu vessant solidari és el seu punt diferencial i any rere any aconsegueix recaptar milers d'euros gràcies a les diferents iniciatives que té en marxa. De fet, durant l'any passat, va aconseguir recaptar un total de 23.000 euros per a causes benèfiques de la ciutat.

 

Concretament, aquests s'han recaptat a través dels diferents #PostuProductes com els 24 models de #PostuXapes, #PostuImants, #PostuSamarretes, #PostuPegatines, #PostuLlibres i #PostuMascaretes. No hi ha dubte que la seva figura és necessària i que tot allò que fa val la pena. Gràcies, una vegada més!