El Sr. Postu dona 1.500 euros per la compra de material i equipaments per combatre el covid-19

Imatge d'arxiu del Sr. Postu. | Postureig Lleida

El Sr. Postu, impulsor dels comptes Postureig de Lleida, sempre s'ha caracteritzat per la seva solidaritat. I davant la pandèmia del covid-19 no podia ser menys. És per això, que degut de la situació actual que travessa el país, i després de considerar-ho amb les entitats beneficiàries de la venda de #postuxapes, #postuimans, #postusamarretes i #postullibres, d'entre altres productes, s'ha decidit donar 1.500 euros dels recaptats fins al moment a la compra de material, equipaments o ampliació de serveis pel covid-19, eines i materials necessaris per a tots els hospitals i centres d'atenció primària que conformen la Gerència Territorial de l'ICS de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran i Gerència de GSS.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Així mateix, també s'ha decidit avançar uns 500 euros de les aportacions aconseguides entre la venda de material i l'ajuda dels #postufans a les entitats que més ho necessiten en aquests moments.

 

Les persones interessades a seguir augmentant la xifra d'aquesta iniciativa poden posar-se en contacte al compte covid19.lleida.ics@gencat.cat. Gràcies Sr. Postu!