Postureig de Lleida estrena botiga virtual

Captura de pantalla de la nova web de Postureig de Lleida, publicada a mitjans de desembre de 2019

Captura de pantalla de la nova web de Postureig de Lleida. | LleidaDiari.cat

Els seguidors i les seguidores del Sr. Postu estan d'enhorabona! Postureig de Lleida té ja una botiga virtual en la qual es venen postuxapes i altres productes de la marca, com postuimats i postusamarretes, amb els mateixos dissenys que les xapes. Una de les grans novetats és que ara es poden comprar les unitats que el consumidor desitgi. Això sí, tota la recaptació continuarà repartint-se entre les diferents entitats de Lleida amb les quals col·labora aquest conegut 'spiderman' lleidatà.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El propi Sr. Postu ha informat en un comunicat que un cop arrenqui l'any 2020 farà els donatius recaptats enguany, que arribaran fins als 50.000 euros, i es repartiran entre 20 entitats solidàries. Si ens remuntem al principi, ara fa sis anys Postureig de Lleida va començar la seva aventura. Des d'aleshores s'han recaptat 200.000 euros de forma altruista.

 

Qui és el Sr. Postu?

Lo Sr. Postu és l’administrador a les xarxes socials de Postureig de Lleida. Considerat un «dinamitzador solidari», protegeix el seu anonimat amb un barret de l’Aplec del Caragol i una màscara de Spiderman. Un enamorat de la Terra Ferma que, a través de l’humor, du a terme nombroses accions solidàries i de promoció de l’oest de Catalunya, de les seves costums i tarannà; el que ell anomena lo #Lleidatanament o #Ponentinament.

 

Imatge d'arxiu de Postureig Lleida | Postureig Lleida
 

Dinamitza aquests comptes amb aportacions humorístiques i reivindicatives de la realitat lleidatana, catalana i global en diferents formats, algunes d’alta viralitat. Es desplaça sovint pel territori fent presentacions, xerrades i pregons. Des del seu inici va aprofitar l’èxit per difondre i dur a terme accions solidàries; gràcies al disseny i confecció de més de 20 models de #PostuXapes i altres productes, i la participació en actes i festes, ha recaptat més de 200.000 euros per entitats benèfiques de Lleida, de forma altruista i desinteressada.

 

Al 2014 va crear la iniciativa #FruitaDeLleidaChallenge amb l’objectiu de promoure el consum de fruita de Lleida per ajudar el sector. El 2015 va publicar el seu primer llibre, ‘Sóc de l’oest’, i el 2019 el segon, ‘Soc més de l’oest’, tots dos best-sellers a Ponent. Entre nombrosos reconeixements, destaca la menció especial dels premis Empresa Solidària de l’Ajuntament de Lleida l’any 2018, i que fou el pregoner de les Festes de la Tardor de Lleida l'any 2019.

 

Tota aquesta iniciativa ha transcendit l’àmbit purament solidari, humorístic o de comentari per entrar als cercles del debat social i polític; es considera una faceta més a tenir en compte dins del fenomen del lleidatanisme més recent i dels actius de la ciutat de Lleida i de l’oest de Catalunya.

 

També et pot interessar…