Posen a la venda els forfets de temporada de les estacions d’esquí

Els forfets de temporada comptaran amb un preu en promoció fins al 27 de novembre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha posat a la venda la seva oferta de forfets de temporada de les sis estacions de muntanya per a aquest hivern, que es podran adquirir amb descompte a les botigues en línia dels webs de cadascun dels equipaments fins al 27 de novembre.

A més, els usuaris que obtinguin forfet de temporada tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia selecció d’avantatges com ara la gratuïtat dels cremalleres de Montserrat i de Núria, la d’un forfet gratuït a les altres estacions de muntanya i la gratuïtat durant tota la temporada d’hivern per accedir als trens cremallera de Núria i Montserrat, a més de descomptes en allotjaments i altres activitats. Les persones que adquireixin forfets de temporada tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia selecció d’avantatges.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’oferta de forfets de temporada

El forfet de temporada transversal FGC Turisme, que dona accés a les sis estacions d’FGC, Tavascan i a les set estacions de Tot Nòrdic.
Els forfets de temporada de les estacions de muntanya d’FGC, que permeten esquiar a La Molina (la Cerdanya), a les estacions del Ripollès (Vall de Núria i Vallter), a les del Pallars (Espot, Port Ainé i Tavascan) o a Boí Taüll (Alta Ribagorça), així com a les estacions de Tot Nòrdic.

El forfet de temporada d’esquí de muntanya, que permet la pràctica d’aquesta modalitat d’esquí oferint l’accés diari il·limitat a 21 circuits d’esquí de travessa dins de les estacions de muntanya d’FGC i amb dues pujades diàries de remuntador mecànic incloses.
El forfet de temporada FGC Turisme té actualment un preu d’adult en promoció de 690 euros; els territorials oscil·len depenent de l’estació i el d’esquí de muntanya té un preu únic de 150 euros. Tots ells es poden adquirir amb descompte a través de la botiga online de cada estació de muntanya.

Un descompte del 25%

Coincidint amb la posada a la venda dels forfets de temporada, ja està disponible també la promoció 4×3 de La Molina, que permet esquiar quatre dies a l’estació de la Cerdanya durant tota la temporada per només 35,25 euros al dia (preu aplicable a adults adquirint tres forfets de dia). Això suposa un descompte del 25% i permet a l’esquiador ocasional, però fidel a l’estació, gaudir d’un preu bonificat. Aquesta promoció serà vàlida per a compres realitzades fins al 27 de novembre.

 

La targeta PiriNeu365 es manté com el suport per comprar i recarregar tots els productes que es venen a les botigues online de les estacions de muntanya d’FGC i al Cremallera de Núria els 365 dies de l’any (forfets de temporada, forfets de dia, bitllets de telecabina, bitllets de Cremallera). Es pot adquirir online per només 2 euros i, enguany, com a novetat, estan previstos avantatges exclusives a les persones usuàries registrades per incentivar-ne el seu ús.