Posaran en marxa una campanya per millorar la imatge del Segrià i Lleida

Imatge de la reunió entre representants del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, la Paeria de Lleida i el Consell Comarcal del Segrià

Posaran en marxa una campanya per millorar la imatge del Segrià i Lleida arran de les restriccions per la covid-19 | LleidaDiari.cat

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Turisme de Lleida i el Consell Comarcal del Segrià han acordat aquest dimarts encarregar un estudi per analitzar el nivell d'afectació que ha tingut sobre la imatge de la comarca del Segrià i de la ciutat de Lleida la crisi de la covid-19 i les restriccions que s'han aplicat en aquesta comarca per evitar la propagació de la pandèmia.

 

Amb el resultat d'aquest estudi, posaran en marxa una campanya promocional conjunta destinada a potenciar la identitat i els valors del Segrià i el nom de Lleida. El cost, tant de l'estudi com de la campanya, l'assumirà el Patronat de Turisme de la diputació lleidatana.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Analitzar l'afectació que la covid-19 ha tingut al Segrià

Representants dels tres organismes han celebrat una reunió aquest dimarts que ha servit, d'una banda, per analitzar l'afectació que la covid-19 ha tingut al Segrià, especialment a Lleida i en sis municipis del Baix Segre, des del començament de la declaració de l'estat d'alarma fins a les mesures restrictives que des que van aplicar a partir del juliol i que han repercutit de forma negativa en el sector econòmic de la comarca i també en la imatge del Segrià i de Lleida en l'àmbit mediàtic.

 

La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, ha expressat la seva preocupació per l'afectació que està tenint en general la covid-19, que «ha incidit de manera molt directa a la zona de la ciutat de Lleida i sis municipis del Segrià». Per això, Pujol ha valorat positivament l'acord amb la Paeria i el Consell Comarcal del Segrià per posar en marxa aquesta acció conjunta encaminada a «millorar la imatge de la marca de Lleida i el Segrià» i a «recuperar una major normalitat pel que fa a l'activitat turística en aquest territori».

 

Cal recordar que l'aplicació de mesures específiques a la ciutat de Lleida i sis municipis del Baix Segre des del mes de juliol no ha finalitzat fins al 17 de setembre, arran de la millora de les dades epidemiològiques, i que durant la segona quinzena de juliol aquests municipis de la comarca van patir un segon confinament que va perjudicar greument el sector turístic de la zona.