Sense Categoria

Els Mossos troben més de 1.000 quilos de cocaïna al Port de Barcelona

Avatar
  • novembre 5, 2018
  • 2 min read

Imatge dels paquets de droga que s'han trobat al vaixell que ha arribat a Barcelona. | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra han explotat aquesta tarda al Port de Barcelona una investigació contra el narcotràfic. Fonts de l'Agència Tributària han confirmat a CatalunyaDiari que s'ha trobat una gran quantitat de droga, que supera els 1.000 quilos de cocaïna, que la troballa s'ha fet en un vaixell que provenia del Brasil i que ha atracat a la terminal de l'empresa Best al Port de Barcelona. La droga estava amagada en un contenidor de transport de mercaderies.

 

Tot i que el cas està sota secret de sumari, sí que es pot confirmar que aquesta droga que s'ha trobat avui al Port de Barcelona en una acció conjunta del Servei de Vigilància Duanera i els Mossos d'Esquadra, és la confiscació de droga més important que ha fet la policia catalana en la seva història. 

 

El Port de Barcelona és considerat el lloc d'entrada d'aquest tipus de droga més important de Catalunya, sobretot, i com en el cas d'avui, amagada en contenidors, tal com han explicat a CatalunyaDiari fonts de l'Agència Tributària. Molta més quantitat que la que pot entrar en mules o maletes per l'Aeroport del Prat o amb narco llanxes. La lluita contra el narcotràfic, liderada per l'Agència Tributària i la Guàrdia Civil, compta amb un gran escànner al Port de Barcelona que està dedicat a la vigilància dels contenidors que arriben a Barcelona.

 

Un agent dels Mossos retirant els paquets amb cocaïns del vaixell arribat des del Brasil.

Un agent dels Mossos retirant els paquets amb cocaïns del vaixell arribat des del Brasil. | CatalunyaDiari.cat

 

Pocs detalls de la investigació

Els Mossos d'Esquadra han confirmat la troballa de la droga tot i que no n'han donat més detalls. Ni de la droga ni tampoc de la investigació que ha permès detectar aquesta droga abans de poder-se posar al mercat. La droga podria tenir un valor de més de 80 milions d'euros. La policia catalana, qui n'ha liderat la investigació prèvia, tampoc ha facilitat detalls del tipus d'organització que hi ha darrere d'aquesta droga que s'ha pogut confiscar a Barcelona ni si s'han pogut fer detinguts.

Avatar
Sobre l'Autor

ACN

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *