Ponts acull el campionat de Catalunya de Nens de motocròs

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

Les instal·lacions esportives que gestiona el Moto Club Segre a Ponts, reuniran el dissabte 13 d'octubre, la penúltima prova del campionat de Catalunya de Nens de motocròs. Les categories que hi podran participar són MX50, MX65, MX85Juv, MX85Cad, MX125, i Fèmines del campionat de Catalunya. La pista s'obrirà a les 9.00 hores del matí per donar lloc als entrenaments, i a partir

  

de les 10.30 hores s'iniciarà la primera carrera. Així que ja saps, si ets un aficionat d'aquest esport de  motor i vols veure gaudir com mai als més petits, no et pots perdre el campionat de Catalunya de Nens de motocròs. 

 

 

Aquest esdeveniment fa recordar el viscut també aquest mateix any amb la prova del Campionat d'Espanya de Motocròs que es va celebrar a Bellpuig amb nombroses millores a les instal·lacions del circuit. L'acte va comptar amb la participació del diputat Francesc Sabanés; de Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig; de Joan Segura, representant territorial de l'Esport; de Lluís Capdevila, director de cursa i president del Motoclub Segre; i de Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme. En la seva intervenció, Francesc Sabanés va destacar la tasca del MC Segre, una entitat que «des de fa molts anys duu a terme una intensa activitat en tots els àmbits», en l'àmbit de pilots i d'organització de curses, una tasca que «és un factor dinamitzador del territori».

 

La de Bellpuig va ser la tercera prova del certamen i una de les notes destacades seran les reformes que s'han dut a terme a les instal·lacions del circuit. Així, mentre que el traçat de 1.655 metres manté el mateix disseny dels últims anys, amb els ajustaments necessaris en el seu manteniment i condicionament per acollir activitats, les novetats les trobem a la zona de pàdoc i a l'accés, on s'ha realitzat un complet arranjament que ha culminat amb l'asfaltat de tot l'espai destinat a encabir les estructures dels equips. Aquestes reformes suposaran una notable millora per als equips i també per als aficionats a l'hora de moure's per l'espai i tenir contacte amb equips i pilots.