La Policia Nacional intenta aconseguir les imatges d’una botiga on es van amagar agents infiltrats

Agents infiltrats en una botiga del carrer Aragó

La Policia Nacional intenta aconseguir les imatges d'una botiga on es van amagar agents infiltrats | xarxes

 

La Policia Nacional s'hauria presentat diverses vegades en una botiga de Barcelona, on el passat dissabte a la nit una desena dels seus agents infiltrats van estar amagats juntament amb un jove detingut, amb l'objectiu d'aconseguir les imatges de les càmeres de seguretat de l'establiment.

 

Segons avança RAC1, els policies ja haurien visitat tres vegades la botiga amb la intenció d'aconseguir les imatges, si bé els propietaris els haurien explicat que les càmeres de seguretat de què disposen tan sols serveixen per veure imatges en directe i no registren res.

 

Tot plegat té el seu origen en les polèmiques imatges que van circular a les xarxes socials el passat dissabte a la nit, quan un cop dispersada la manifestació de Via Laietana, els agents antiavalots de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra es van dedicar a perseguir els petits grups de manifestants que quedaven per l'Eixample barceloní. En el vídeo que ha circulat per Twitter, es pot comprovar com una desena d'agents infiltrats, encaputxats i vestits com si fossin manifestants, surten d'una botiga del carrer Aragó amb un jove emmanillat.

Al·leguen afegir les imatges a la causa judicial

Segons han apuntat els responsables de la botiga al mitjà citat, els agents els reclamen les imatges sota el pretext d'afegir-les a les diligències judicials contra el detingut, que es troba acusat de desordres públics, si bé els mateixos propietaris afirmen que no es va produir cap incident a l'interior de l'establiment, fet que apuntaria cap a una protecció de la identitat dels infiltrats.

 

També et pot interessar…