Sense Categoria

La policia de Mollerussa es reestructura per la jubilació de 6 membres del cos

Avatar
  • gener 30, 2019
  • 3 min read
La policia de Mollerussa es reestructura per la jubilació de 6 membres del cos

L'Ajuntament de Mollerussa portarà a l'aprovació del Ple de dijous la segona modificació de la plantilla de personal per a l'exercici 2019 que té per objectiu la reestructuració del cos de la Policia Local amb motiu de la jubilació anticipada aquest mes de gener de sis dels seus membres i d'un setè a l'abril. L'alcalde Marc Solsona ha explicat que s'ha optat per la via de la promoció interna per pujar en l'escala de comandament en lloc de reformular l'estructura per dalt. Les dues places de caporal que quedaran vacants amb aquesta modificació seran ocupades per dues agents amb la voluntat de complir amb el Pla d'Igualtat Intern que té en vigor el consistori.

 

Provisionalment s'amortitza la plaça d'inspector, que ocupava Joan Martínez, que es jubila, i la de sots cap, que no estava ocupada. Aquestes dues places seran reemplaçades per dues de sergent, que ocuparan els caporals Salvador Tuxans i Bruno Calero, el primer dels quals assumirà per aquest any les funcions de cap de la Policia Local.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'objectiu d'augmentar la plantilla en 22 agents

Amb tota la plantilla estarà formada enguany per 21 agents amb l'objectiu que de cara al 2020 puguin ser 22 per facilitar els quadrants d'acord ambl pla de treball fixat pel cos de la Policia Local de Mollerussa. En aquest sentit, Solsona ha explicat que les places que quedaran vacants seran cobertes aviat per agents que actualment estaven en excedència i altres agents d'altres cossos que hi accediran per promoció horitzontal. En funció de com quedi la reestructuració amb aquesta cobertura prèvia, el primer edil ha indicat que també es preveu la possibilitat de fer una oferta pública per completar la plantilla prevista pel consistori, que ha passat en els darrers dos anys de tenir 18 agents a tenir-ne 21.

 

 

Altres places de policia local

Aquest mes de gener, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha convocat tres places d'agent de la policia local. L'accés a aquestes places és per sistema d'oposició lliure com a funcionari de carrera que s'enquadren en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C1 a efectes econòmics.

 

Els requisits per aspirar a concursar per aquestes places són, entre d'altres, tenir nacionalitat espanyola; estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d'equivalent o superior, haver complert divuit anys i no passar dels 55; no haver estat condemnat per cap delicte; no patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic; tenir una alçada mínima d'1,60 per les dones i d'1,65 pels homes, estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B; compromís per portar armes.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *