La policia local de Lleida troba en un cotxe més de 5 quilos de marihuana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava el passat dissabte rondes pel barri dels Magraners de Lleida, va observar en un vial de la zona un parell de vehicles estacionats, amb una persona parlant amb el conductor d'un d'aquest, els quals van aixecar les sospites dels agents, més quan els dos homes es van sobtar per la presència policial.

 

Els agents van procedir a identificar-los, percebent una forta olor a la marihuana que sortia de l'interior d'un dels vehicles que portaven els implicats. Localitzant en l'interior dues bosses de plàstic, contenint un pes total aproximat de 5,580 kg (cinc quilos amb cinc-cents vuitanta grams). Motiu pel qual es va procedir a la detenció de, F.P.A. de 31 anys i de J.A.U.G. de 22 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (drogues).

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de marihuana

La Urbana de Lleida enxampa a homes amb marihuana | Guàrdia Urbana Lleida

 

L'alerta d'un caixer automàtic

Una patrulla va estar aturada la matinada del passat dissabte per un ciutadà manifestant que trobant-se a casa havia rebut un avís electrònic d'intent de pagament amb una targeta bancària que tenia en el seu cotxe i alertat per tal fet, havia anat on el tenia estacionat, a la via pública en un carrer de Balàfia, i havia comprovat que aquest hi era, però estava forçat i saquejat el seu interior. Trobant a faltar l'esmentada targeta bancària, una ronyonera i una sèrie d'objectes i documentació personals.

 

Amb celeritat les patrulles es van adreçar al local d'oci des d'on, segons missatge de l'entitat bancària rebut per la víctima, s'havia intentat fer el pagament. On els agents van localitzar l'autor, al qual se li va trobar la targeta i la majoria d'objectes sostrets del vehicle. Donats els indicis, els agents van procedir a la detenció de S.M.Z., de 19 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle i d'un delicte lleu d'estafa bancària en utilitzar la targeta sostreta.