Arriba el pòdcast ‘Llegir’ a Solsona

El tàndem format pel guionista i escriptor solsoní Uri Gilibets i el músic Eduard Gener, responsable del pòdcast Llegir, conduirà dues tertúlies amb els escriptors i mestres jubilats Ramon Besora i Roser Fons. Serà aquest dissabte, dia 18, a les onze del matí, a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona. Tot i que és la primera cita de la vintena Setmana de la Gent Gran, és una proposta oberta a tothom d’entrada gratuïta. Per obrir la Setmana de la Gent Gran de Solsona, que se celebra fins al 26 de maig, aquest dissabte el pòdcast solsoní Llegir tindrà dos convidats que han treballat en el món de la docència, del qual ja s’han jubilat, i que estan estretament vinculats a la literatura.

Web_LleidaDiari_Especial_01

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

D’una banda, es parlarà amb l’escriptor Ramon Besora i Oliva, guardonat amb diversos premis nacionals i internacionals de literatura infantil i juvenil i patró de la Fundació Miquel Martí i Pol. Uri Gilibets i Eduard Gener conversaran amb ell especialment sobre el poeta de Roda de Ter, amb qui va compartir amistat. D’altra banda, amb la solsonina Roser Fons, escriptora i gran amant de la lectura, es parlarà de la britànica Agatha Christie, referent de la novel·la negra. Una de les peculiaritats de Llegir és el seu format d’enregistrament obert al públic i en diferents espais. La convocatòria de dissabte és un parèntesi en la segona temporada del pòdcast, que continuarà el dia 21 de juny al pub Sputnik.

Més d’una vintena d’activitats

La Setmana de la Gent Gran de Solsona, coorganitzada per la regidoria de Drets Socials i el Consell de la Gent Gran, continuarà dilluns al matí amb un col·loqui amb l’escriptora Anna Freixas, autora del llibre Jo, vella (Ara Llibres, 2023). La població jubilada i pensionista pot participar a més d’una vintena de cites culturals, divulgatives, esportives i de lleure, la major part d’entrada lliure.