El poble lleidatà de Bagergue serà nomenat com un dels més bonics d’Espanya

Imatge del bonic poble de Bagergue

Imatge del bonic poble de Bagergue | LleidaDiari.cat

 

El poble de Bagergue, a la Val d'Aran, celebrarà aquest pròxim dissabte 27 de juliol la seva proclamació oficial com un dels pobles més bonics d'Espanya, després de la seva inclusió en la xarxa al gener d'aquest mateix any. Aquesta localitat situada en una cruïlla transpirinenc és el poble més elevat de la Val d'Aran i l'única localitat catalana en aquesta associació que engloba pobles de menys de 15.000 habitants sota una marca única de qualitat.

 

L'acte oficial de proclamació arrencarà a les 12.00 hores a l'Església romànica de Sant Fèlix de Bagergue, una construcció del segle XI-XII que ofereix increïbles vistes panoràmiques sobre la vall; un emplaçament idoni per a donar lloc a l'acte de benvinguda i presentació de l'Associació i del poble, de mà de Francisco Mestre, president de l'associació, i Marc Tarrau, alcalde de Bagergue.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Un acte amb la presència de personalitats del territori

En aquest gran dia per a la localitat també estaran presents Teresa Cunillera, delegada del Govern a Catalunya, José Crespín, subdelegat del Govern de Lleida, així com alcaldes d'altres localitats que integren l'Associació Els Pobles més Bonics d'Espanya. Aquest acte servirà per explicar la importància que té per a aquesta pintoresca formar part d'aquest selecte grup i l'impacte i projecció que generarà en l'àmbit turístic.

 

D'altra banda, els veïns de Bagergue podran saber més sobre aquest reconeixement i els projectes que té previst dur a terme l'Associació Els Pobles més Bonics d'Espanya en benefici del seu poble. A continuació, es procedirà a la destapada del cartell. Per celebrar aquesta solemne jornada, es realitzarà un visionament del vídeo de la Ruta Romàntica d'Aran i la projecció del vídeo dels onze nous pobles més Bonics d'Espanya 2019. A continuació, tindrà lloc una mostra de balls tradicionals d'Aran, una visita pels carrers de Bagergue, i els assistents podran degustar una selecció de productes locals.

 

També et poden interessar…