Sense Categoria

Plusfresc instal·la terminals CityPaq de Correus a 29 de les seves botigues de Lleida

Avatar
  • juliol 4, 2018
  • 2 min read

Imatge del Citypaq | LleidaDiari.cat

 

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, i Correus han arribat recentment a un acord per a la instal·lació dels nous dispositius CityPaq a algunes de les botigues que la companyia té a Catalunya. Es tracta d'un nou sistema de consignes automàtiques desenvolupat per CORREUS per a la recollida i l'enviament de compres online localitzades a 30 punts diferents: 29 a botigues i un a la central de Lleida, encara que per ara hi ha 24 en funcionament.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que tant els clients com el personal de la companyia tinguin la possibilitat d'utilitzar aquests innovadors terminals per al lliurament i devolució automàtica de paquets. Una manera de facilitar també la recollida dels enviaments procedents de les compres que es realitzin per internet.

 

«Volem oferir la màxima flexibilitat i comoditat als nostres clients, col·laboradors i col·laboradores; ells són la base del nostre negoci i per això treballem cada dia perquè la seva experiència a les nostres botigues sigui excel·lent», assegura Ismael Bertran, responsable de Recursos Humans a Plusfresc.

 

La instal·lació i l'ús del sistema CityPaq resulta, a més, positiu pel medi ambient, ja que s'optimitza el procés de distribució dels paquets, evitant els múltiples intents del seu lliurament al destinatari i reduint la petjada de CO2. Els terminals instal·lats disposen de sis compartiments de diferents grandàries que s'adapten al volum dels paquets i que compten amb tots els requisits de seguretat i accessibilitat, ja que estan adaptats per a l'ús d'aquests per persones amb discapacitat, per disposició i altura.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *