Lleida

T’has inscrit al Casal de Setmana Santa de Lleida? Aquesta informació t’interessa!

El Casal de Setmana Santa es durà a terme del 3 al 6 d’abril

Mar Laborda
  • març 9, 2023
  • 2 min read
T’has inscrit al Casal de Setmana Santa de Lleida? Aquesta informació t’interessa!

La Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes ha fet el sorteig d’adjudicació de les places per als Casals de Setmana Santa que es duran a terme del 3 al 6 d’abril, amb un total de 222 placesUn cop ha finalitzat el termini de preinscripció, hi ha dues escoles que han tingut més demanda que places com són Camps Elisis i Pardinyes, que han rebut un total de 125 sol·licituds. A l’escola Joan XXII han quedat places lliures.

El número del sorteig amb el qual s’han començat a repartir les places ha estat el número 62. Totes les persones que han realitzat la inscripció prèvia rebran un correu electrònic on se’ls comunicarà si han obtingut o no plaça.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els casals són un recurs educatiu que es duu a terme en les vacances escolars, en aquest cas coincidint amb la Setmana Santa, per a infants d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, amb horari de 08.30 hores a 14.00 hores i amb un preu de 24,60 euros.

 

L’objectiu és oferir-los un espai de lleure i possibilitar que les famílies puguin conciliar la vida laboral i familiar. Són casals que es conceben entorn del concepte de lleure educatiu o d’educació no formal i permeten un desenvolupament físic i emocional, principalment a través del joc. S’aprofita aquest espai distès i més informal per aprofundir en l’educació en valors.

Els casals s’emmarquen dins d’un gran projecte educatiu de la Regidoria per cobrir tots els períodes no lectius amb oferta municipal de lleure educatiu i al qual puguin tenir accés tots els nens i nenes. D’aquesta manera, es facilita i ajuda en la conciliació de les famílies i es fa en condicions d’equitat. Hi ha un 20% de places reservades per a infants en situació de vulnerabilitat, personal i social, i que també hi ha bonificacions, segons les ordenances municipals.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *