Lleida

En marxa el Pla Iglú a Lleida a causa del descens de les temperatures nocturnes

El pavelló 3 de Fira de Lleida torna a acollir les persones sense sostre amb un aforament de 100 places

Tània Sentís
  • novembre 2, 2022
  • 2 min read
En marxa el Pla Iglú a Lleida a causa del descens de les temperatures nocturnes

L’Ajuntament de Lleida inicia aquest dimecres el Pla Iglú al pavelló 3 de Fira de Lleida, amb capacitat de pernoctació per a 100 persones, a causa del descens de les temperatures nocturnes. L’objectiu és oferir un sostre a persones amb pocs recursos i atenció personal per afavorir la inclusió social. Enguany es mantindran millores que es van dur a terme en l’edició passada, com l’oferiment d’un àpat complert per sopar, la substitució d’hamaques per llits i l’ampliació de l’horari d’obertura. 

En paral·lel, també funciona l’Alberg Jericó per a aquelles persones que es detecten especialment vulnerables, dones, menors de 21 anys, majors de 65 anys i malalts o discapacitats.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El pavelló de Fira de Lleida romandrà obert des de les sis de la tarda fins a les nou del matí del dia següent. Els usuaris també disposaran de servei de consigna i autobugaderia i d’una oficina d’atenció social

Els objectius del Pla Iglú són prevenir les conseqüències que el fred pugui tenir en la població amb pocs recursos, bé sigui transeünt o resident a Lleida, amb una situació precària pel que fa a l’habitatge. També oferir els recursos necessaris per a cada situació de necessitat que es plantegi a conseqüència del fred, de manera que aquesta població no pateixi les seves conseqüències i rebi l’atenció adient. A més, pretén generar mecanismes d’adhesió a plans de treball socioeducatius que permetin la sortida de la situació de sensellarisme.

Tània Sentís
Sobre l'Autor

Tània Sentís

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *