Sense Categoria

Les piscines municipals de Magraners també obriran aquest estiu

LleidaDiari
  • juny 11, 2021
  • 3 min read
Les piscines municipals de Magraners també obriran aquest estiu

Les piscines municipals de Magraners se sumaran a l'oferta de la temporada de bany d'aquest estiu a la ciutat.

 

La Regidoria d'Esports ha revisat a petició del paer en cap, Miquel Pueyo, la proposta inicial, que s'havia elaborat d'acord amb les condicions de la situació sanitària del moment. Un cop valorada l'evolució de les dades de la Covid-19 a Lleida, s'ha decidit que s'obriran les instal·lacions de Magraners.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Així, els tècnics municipals iniciaran el procés per posar a punt les piscines per iniciar l'activitat al més aviat possible. Les condicions amb què obriran seran les mateixes que la resta de piscines municipals de la ciutat.

Les piscines municipals de Magraners també obriran aquest estiu

Les piscines municipals de Magraners també obriran aquest estiu | LleidaDiari.cat

 

Queixes i la polèmica per la decisió inicial de la Paeria

Cal recordar, tal com va explicar LleidaDiari.cat aquest dijous, que la decisió de la Paeria de no obrir aquest estiu les piscines de tots els barris de Lleida no va agradar a tothom. 

 

De fet, el regidor del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Lleida, Jackson Quiñónez, va demanar formalment a l'equip de govern municipal reobrir les piscines municipals dels Magraners i de Gardeny aquest estiu.

 

En aquest sentit, va criticar que l'equip de govern municipal hagués decidit mantenir clausurades les dues instal·lacions.

 

Tanmateix, va defensar la necessitat «d'oferir aquest servei d'oci i de lleure del qual se'n beneficien les ciutadanes i ciutadans, que reforça la cohesió social dels barris i que afavoreix la pràctica esportiva saludable».

 

Els veïns reclamaven el seu dret

El grup municipal del PSC no van ser els únics que es van queixar per aquesta decisió, i organitzacions com l'Hangar de Magraners va exigir a la Paeria l'obertura de la piscina del barri.

 

D'igual forma, els veins del barri van recriminar que se'ls hi tractés com a ciutadans de segona i van reiterar la necessitat de tenir les seves pròpies piscines i no haver d'anar a les de la Bordeta.

 

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *