PIMEC Lleida celebra la 6a edició de la trobada anual de les empreses lleidatanes

El proper dijous, 23 de novembre, a les 16.00 h, l’auditori Leandre Cristòfol del Palau de Congressos de La Llotja de Lleida serà l’escenari de la sisena edició de la trobada anual Lleida Empresa, organitzada per PIMEC Lleida. Aquest esdeveniment, que promou el desenvolupament del teixit empresarial local, posarà èmfasi en estratègies de creixement i projecció per a les micro, petites i mitjanes empreses, així com per als professionals autònoms de la província.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La jornada comptarà amb la participació destacada del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el paer en cap de Lleida, Fèlix Larrosa; el president de PIMEC, Antoni Cañete; el president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles; i el conseller territorial de la Fundació PIMEC, Xavier Caufapé.

A més de les intervencions dels ponents, la consultora empresarial, conferenciant i professora universitària, Txell Costa, oferirà la conferència principal, centrada en el pensament estratègic per al creixement empresarial. La jornada també destacarà casos d’èxit locals mitjançant una taula d’experiències empresarials amb la participació de figures com Pau Moragas, vicepresident de L’Olivera, Montse Castillo, CEO de Repaq Packaging Consulting, Ferran Arjó, director d’Autoescola Pallars, i Mertxe París, propietària d’El Genet Blau.

L’acte culminarà amb declaracions als mitjans a les 17.50 h, a càrrec del president de PIMEC i el president de PIMEC Lleida. Aquest fòrum anual es consolida com un punt de trobada essencial per impulsar l’èxit i la prosperitat dels negocis a la regió.