El pianista Francesco Tristano a l’Auditori Enric Granados

L’aclamat pianista luxemburguès Francesco Tristano presenta On Early Music en el Auditori Enric Granados de Lleida el pròxim dijous 2 de març. Un xou que entrellaça la música clàssica, la música electrònica, la videocreació i el disseny d’il·luminació per a crear un espectacle interdisciplinari que intensifica l’experiència musical.

Tristano torna al seu primer amor, la música antiga, en el seu últim àlbum On Early Music. Un disc que inclou peces del Renaixement i del Barroc amb obres Girolamo Frescobaldi, Orlando Gibbons, John Bull. Inspirat per aquests grans compositors i els seus perdurables treballs, totes les peces incloses són tonal i melòdicament complementàries, i mentre que algunes han estat reproduïdes fidelment, unes altres s’han reelaborat i reinterpretat.

On Early Music, de fet, no sols és un merescut i apropiat homenatge al repertori, les obres reben també un toc fresc i contemporani, gràcies a les habilitats de producció, el domini de l’estudi i el bon ull de Tristano per als detalls

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquest concert proposa un viatge al passat des del present: obres per a teclat dels segles XVI i XVII interpretades al piano i combinades amb noves composicions, amb tocs contemporanis, escrites pel mateix Francesco Tristano.


Un xou que entrellaça la música clàssica, la música electrònica, la videocreació i el disseny d’il·luminació per a crear un espectacle interdisciplinari que intensifica l’experiència musical.