Sense Categoria

Personalitzen els nius de l’UCI neonatal de l’Arnau amb lletres cosides a mà

LleidaDiari
  • novembre 18, 2021
  • 2 min read
Personalitzen els nius de l’UCI neonatal de l’Arnau amb lletres cosides a mà

El projecte 'La Petita Estrella' és una iniciativa solidària impulsada per Beatriz Pastells, una noia lleidatana que va decidir posar-se a cosir per personalitzar els nius dels infants prematurs. Un cop rep l'alta, la família pot endur-se les lletres a casa com a record del seu pas per l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

 

Beatriz Pastells explica que altres hospitals, com Vall d'Hebron o Josep Trueta, han impulsat iniciatives similars. A Lleida, Beatriz compta amb l'ajuda de diferents escoles que han decorat pinces per poder penjar les lletres i ofereix a tothom la possibilitat de col·laborar-hi, ja sigui cosint, donant material o ajudant a difondre el projecte.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les persones que hi estiguin interessades poden contactar amb el projecte a través del correu electrònic lapetitaestrella@gmail.com i se'ls facilitaran les plantilles, en cas que vulguin cosir lletres. Posteriorment, poden deixar-les a diferents punts de recollida, com són Down Lleida i les llibreries El genet blau i La irreductible, així com a la pastisseria La Prioratina.

Personalitzen els nius de l’UCI neonatal de l’Arnau amb lletres cosides a mà

Personalitzen els nius de l’UCI neonatal de l’Arnau de Vilanova amb lletres cosides a mà | LleidaDiari.cat

 

Un servei de cures intensives i intermèdies neonatals adequat als estàndards recomanats

L'UCI neonatal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova es troba actualment en obres de millora que, previsiblement, acabaran durant el primer trimestre de 2022. L'objectiu és dotar l'Hospital i la ciutadania d'un servei de cures intensives i intermèdies neonatals adequat als estàndards recomanats actualment.

 

La nova Unitat disposarà de boxs individuals per a cada nadó on, a més de l'equipament necessari per a l'atenció mèdica, hi haurà un espai perquè mares i pares puguin estar al costat dels seus fills les 24 hores i participar en les seves cures. Les obres també permetran reformar l'espai destinat als professionals, amb millores en l'accessibilitat i el control dels pacients ingressats.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *