Lleida

L’hospital lleidatà que inverteix més de 10 milions d’euros a les noves instal·lacions

S'ha ampliat l'edifici principal, multiplicant-ne la capacitat i construint una nova zona quirúrgica

Marta Romera
  • gener 31, 2023
  • 3 min read
L’hospital lleidatà que inverteix més de 10 milions d’euros a les noves instal·lacions

La Clínica HLA Perpetuo Socorro ha inaugurat les noves instal·lacions en què ha invertit 10,3 milions d’euros. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha estat l’encarregat de fer oficial la posada en funcionament de les plantes quarta i cinquena de l’hospital. A l’acte hi han acudit també Raúl Llevot, delegat de la Conselleria de Salut i gerent del Servei Català de la Salut; el Dr. Francisco Ivorra, president del Grup ASISA; la Dra. Antonia Solvas, secretària del Consell Rector i delegada d’ASISA a Barcelona; el Dr. Enrique de Porres, CEO d’ASISA i el Dr. Javier Sanuy, director gerent d’HLA Perpetuo Socorro.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’hospital lleidatà del Grup HLA es troba immers en un procés d’expansió i remodelació de les instal·lacions. En aquesta primera fase s’ha ampliat l’edifici principal, multiplicant-ne la capacitat i construint una nova zona quirúrgica, amb una nova Unitat de Cures Intensives i àrea de parts.

 

Després de l’ampliació i construcció de les noves àrees, l’hospital disposa de 7500m2 que allotgen cinc quiròfans dotats de la tecnologia més avançada, vuit boxs de reanimació post quirúrgica, una àrea d’endoscòpies i cirurgia ambulatòria, una nova zona d’esterilització, així com dues sales de parts. En una segona fase, està prevista la reforma i la renovació de l’actual àrea d’hospitalització, així com la zona d’urgències, consultes externes i diagnòstic per la imatge.

L’alcalde ha felicitat el Grup HLA i ha destacat que la ciutat fa un salt quantitatiu en l’atenció als nostres ciutadans. També ha remarcat la importància de les tres ‘tes’, talent, tecnologia i tolerància per construir conjuntament i mirant al futur. El delegat de salut ha recordat la col·laboració entre la Conselleria i HLA Perpetuo Socorro en la reducció de llistes d’espera i molt especialment la col·laboració que van rebre de la clínica durant la Covid.

 

«HLA Perpetuo Socorro fa un pas importantíssim per consolidar-se com l’hospital privat de referència a la província de Lleida. Concloem la primera fase d’una remodelació molt ambiciosa per construir un hospital modern, integrat, flexible i preparat per oferir la millor medicina possible», ha destacat el president del Grup ASISA, Dr. Ivorra.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *