Pau Donés ven per 2,3 milions d’euros la seva casa de la Val d’Aran

Una de les estades de la casa de Pau Donés a la Val d'Aran

La casa de Pau Donés té fins a set habitacions | Engel&Völkers

El càncer que pateix des de fa anys Pau Donés, popular cantant lleidatà de Jarabe de Palo, li ha fet veure la vida d'una altra manera. I ha estat tan gran el seu canvi que, fins i tot, ha decidit posar a la venda la seva propietat més estimada i amb més valor patrimonial.

 

Es tracta d'una espectacular casa ubicada a la Vall d'Aran, a només 10 minuts de Vielha i a 20 de les pistes d'esquí de Baqueira Beret. La parcel·la, que es ven per la xifra de 2,3 milions d'euros, té una dimensió total de 6.000 metres quadrats, gairebé 2.000 dels quals són habitables.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una impressionant habitació de matrimoni amb una banyera hidromassatge

Tota la casa té uns grans finestrals, uns acabats d'alta qualitat i amb la fusta com a protagonista en el seu interior. També tendeix a oferir espais oberts i cuida cadascun dels petits detalls que marquen la diferència, com és el cas d'una impressionant habitació de matrimoni amb una banyera hidromassatge en el seu interior. Concretament, la casa té un total de set habitacions i sis banys i, per tant, poden allotjar-se fins a tretze persones.

Imatge de la casa de Pau Donés a la Val d'Aran

Pau Donés ven la seva casa per més de 2 milions d'euros | Engel&Völkers

 

La immobiliària Engel&Völkers és l'encarregada de vendre aquest immoble

A més a més, els més petits també poden gaudir d'aquesta única estada gràcies a una cabanya ubicada en un dels arbres més pròxims a l'immoble. La immobiliària Engel&Völkers és l'encarregada de vendre aquest immoble que, de ben segur, haurà marcat alguns dels moments més bonics de la vida de Donés. La retirada de Pau Donés va ser un fet just fa ara un any i només va reaparèixer les passades festes de Nadal en un concert benèfic que tenia com a objectiu lluitar contra el càncer.

 

També et poden interessar…