Sense Categoria

El pare de ‘El Chicle’ nega que el seu fill pugui ser un assassí: «No mata ni a un ratolí»

Avatar
  • gener 2, 2018
  • 2 min read
El pare de ‘El Chicle’ nega que el seu fill pugui ser un assassí: «No mata ni a un ratolí»

El pare de José Enrique Abuín parla sobre la detenció del seu fill | Antena 3
 

El pare de José Enrique Abuín Gey ha atès els micròfons d''Espejo Público' per valorar la detenció del seu fill pel presumpte assassinat de Diana Quer. Després d'una primera negativa, on va rebutjar parlar amb la premsa al crit de «fora», va acabar acceptant contestar les preguntes del periodista, negant la possibilitat que el seu fill sigui l'autor d'un crim.

«Això és mentida. No mata una gallina. No mata ni un ratolí. No té collons», assegurava el senyor Abuín, rebutjant així la possibilitat que 'El Chicle' —com es coneix l'investigat— pogués haver matat a propòsit la jove, que va desaparèixer el 22 d'agost de 2016 i es va perdre el seu rastre fins que va ser trobada el passat 31 de desembre.

L'home assegura que la Guàrdia Civil «s'equivoca» en les seves investigacions i que estan acusant el seu fill per un crim que no ha comès, deixant entreveure que observava una actitud sospitosa en la mediatització del cas, el qual s'ha enfocat a apuntar a 'El Chicle' com el culpable, abans d'arribar a una conclusió.

'El Chicle', el principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer

'El Chicle', segrestador confés de Diana Quer | Facebook

«No» a tot

El pare de José Enrique Abuín es va mostrar contundent en les seves respostes, contestant amb un rotund «no» a la possibilitat que el seu fill pogués estar darrere d'un cas de segrest per la desaparició de Diana Quer. De la mateixa manera, va rebutjar amb un altre «no» la teoria que indica que el seu fill també és un conegut traficant de droga a la regió.

Enfadat amb la televisió

Responent als micròfons de 'Espejo Público', el senyor Abuín no ha dubtat en criticar el tractament mediàtic que s'està donant sobre aquest tema, considerant que, les diferents decisions i maneres de dirigir-se a l'investigat «s'estan fent molt malament».

Per aquest motiu, ha sentenciat que no dubtarà a prendre mesures, tot i que no ha determinat si poden tractar-se d'assumptes judicials, contra dels diferents mitjans que han cobert el cas, especialment contra el pertanyent a Atresmedia. «A les televisions, potser jo li poso alguna cosa més», ha advertit.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *