Pardinyes acollirà el XXIX Trofeu Internacional Ciutat de Lleida de Tir amb Arc

El Club Tir amb Arc Pardinyes organitza aquesta setmana el XXIX Trofeu Internacional Ciutat de Lleida de Tir amb Arc a les instal·lacions municipals de Pardinyes.

 

Aquest any, després que a 2020 no es pogués organitzar per la pandèmia i 2021 justament quan es començava a veure la llum, de nou tornem amb una participació de record, on més d'una vintena de clubs de tot l'Estat Espanyol i Andorra i prop de 100 arquers i arqueres de totes les categories i modalitats competiran pel prestigiós trofeu.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La competició començarà a les 12.00 hores del matí de dissabte del dia 17 fins a les 19.00 hores aproximadament i diumenge 18 des de les 9 hores fins a les 15 hores.

Competició de tir amb arc a Pardinyes

Pardinyes acollirà el XXIX Trofeu Internacional Ciutat de Lleida de Tir amb Arc | LleidaDiari.cat

 

Un dels més atractius de l'Estat

El trofeu Ciutat de Lleida és un dels més atractius de l'Estat, ja que es tracta d'un round 1440 homologat per la Federació Internacional i que només s'organitzen dos a l'Estat, sent homologat per tota mena de rècords i marques, molt atractiu pels atletes, perquè s'han batut diversos rècords d'Espanya al llarg dels anys.

 

Aquest any a més i juntament amb el Ciutat de Lleida, es disputarà el I MEMORIAL ALFRED PIÑOL-ROMA en honor al company que ens va deixar i que tant ha fet pel Tir amb Arc a la nostra ciutat.