Tens una entrevista de feina aviat? T’expliquem quines coses no hauries de dir mai!

En un mercat laboral cada cop més competitiu, la importància d’una entrevista de treball ben executada no pot ser subestimada. Per ajudar els aspirants a ocupació a evitar errors comuns, Nolan Church, exreclutador de Google i director executiu de FairComp, ha compartit la seva experiència i recomanacions sobre les frases que podrien sabotejar les oportunitats laborals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

300x600-neu

Fugir de la perfecció

En una entrevista recent amb CNBC, Church va destacar tres frases que, segons la seva experiència, haurien de ser evitades tant sí com no durant una entrevista de feina. La primera, segons Church, és la tendència a projectar perfecció. «No et contracten perquè siguis perfecte. T’estic contractant perquè creixis amb nosaltres», va assenyalar l’expert, emfatitzant la importància de la humilitat i la disposició per aprendre dels errors. Així mateix, Church va advertir contra la crítica cap a persones anteriors amb què s’ha treballat. «Les persones amb qui vols treballar assumeixen plena responsabilitat pel que han fet en el passat», ha comentat, subratllant la importància d’assumir errors passats i mostrar disposició per millorar.

Finalment, l’expert va instar els candidats a evitar respostes vagues com no ho sé, suggerint al seu lloc oferir solucions hipotètiques o exemples rellevants d’aprenentatge. Segons Church, això demostra proactivitat i capacitat per resoldre problemes, qualitats altament valorades en un entorn laboral. En conclusió, les paraules importen en una entrevista de treball, i evitar aquestes tres frases pot marcar la diferència entre l’èxit i el fracàs en la recerca de feina. Els aspirants que segueixin els consells de Church podrien millorar significativament les possibilitats d’aconseguir la feina desitjada.