Cultura

La Panera de Lleida s’omple d’activitats nadalenques. Informa’t!

Un laboratori de disseny i fabricació de joguines

Marta Romera
  • desembre 12, 2022
  • 2 min read
La Panera de Lleida s’omple d’activitats nadalenques. Informa’t!

La Panera de Lleida convida a la ciutadania a participar en una de les sessions de miniPanera dedicada a les festes de Nadal. Juguetoria és una factoria de jocs i joguines fundada per Sara San Gregorio la tardor de 2020 a Medialab Prado com un laboratori de disseny i fabricació de joguines, en què juguem per dissenyar i dissenyem per jugar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Juguetoría porta a l’espai miniPanera les primeres peces que van formar part del repositori físic i virtual de la factoria, amb què s’han provat sistemes constructius i possibilitats lúdiques i creatives que han donat lloc a altres projectes de disseny de joguines.

 

Presentades sobre el seu pla de fabricació, esperen convertir-se en artefactes tridimensionals al ser jugades a l’altura de nenes i nens. L’espai miniPanera cada dia esdevindrà un nou escenari que convidarà els visitants a observar i experimentar les derives del disseny que s’agafen jugant, de manera que es crearan nous relats efímers i canviants en el temps i l’espai.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *