Edició 2020

El Pallars Sobirà posa en marxa una campanya per fomentar la igualtat entre dones i homes

  • febrer 20, 2020
  • 2 min read

El Pallars Sobirà posa en marxa la campanya 'Tant tu com jo' | LleidaDiari.cat

Visibilitzar persones que trenquin estereotips de gènere, convertir-les en referents i sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere oferint alternatives reals són els objectius de 'Tant tu com jo.

 

Practiquem la igualtat', la campanya que el Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha posat en marxa aquest mes. Amb un enfocament innovador vol fer valdre les experiències de persones de la comarca que són exemples d'igualtat. La campanya combina la fotografia amb la reflexió vivencial de les persones que la protagonitzen reivindicant la vivència i l'experiència. També inclou contingut més teòric per tal d'apropar conceptes com la segregació horitzontal, la conciliació de la vida laboral i familiar o el sostre de vidre.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Les imatges de la campanya distribuiran arreu de tots els municipis del Pallars Sobirà i a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació locals. Durant els pròxims mesos es donaran a conèixer dos protagonistes de la campanya que reflecteixen diferents conceptes o aspectes destacats sobre la igualtat entre dones i homes.

 

Blanca Doya i Carlos Juanmartí, els dos primers protagonistes

La Blanca Doya fa més de vint anys que treballa com a agent rural és mare de dos fills i una dona emprenedora responsable de diversos projectes culturals a la vall de Cardós, on resideix actualment. La Blanca ha estat la segona dona a Catalunya en ser agent rural i continua essent l'única al Pallars Sobirà. Ella representa un exemple viu i proper de la lluita contra la segregació horitzontal en el treball.

 

El Carlos Juanmartí és oficial del Servei de Cloració del Consell Comarcal; per a ell la paternitat ha representat un repte i un aprenentatge i té molt present la importància de la conciliació laboral i familiar. El seu testimoni exemplifica aspectes cada cop més necessaris com la flexibilitat horària i altres mesures d'igualtat a les empreses.

 

També et poden interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.