Sense Categoria

El Palau d’Anglesola treu a concurs la concessió del bar del pavelló municipal

Avatar
  • maig 7, 2019
  • 3 min read

Imatge del poliesportiu del Palau | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola cerca nous gestors per portar la concessió del bar del poliesportiu municipal. Les necessitats que es cobriran mitjançant aquesta contractació són principalment l'explotació, conservació i manteniment de les instal·lacions del bar. Així mateix, els nous gestors s'encarregaran de l'obertura i tancament de les instal·lacions d'acord amb el calendari i horaris d'utilització. El consistori ja ha obert el període de presentació d'ofertes, el qual finalitzarà el dimarts 21 de maig.

 

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que d'entre els criteris a tenir en compte a l'hora d'avaluar les proposicions presentades es valorarà el projecte presentat, la millora de les instal·lacions i la neteja d'aquestes. «Busquem persones que assegurin el correcte funcionament de les instal·lacions i que el servei cobreixi les franges horàries establertes, sobretot pel que fa a oferir aquest servei durant les hores en què es realitzin activitats extraescolars, durant la setmana i, tanmateix, els caps de setmana i festius, ateses les activitats que s'hi realitzin».

 

Tota la documentació i informació de la licitació es pot trobar a la Plataforma de Contractes del Sector Públic. Els plecs i resta de documentació es poden presentar a la seu de l'ajuntament, en horari d'atenció al públic, de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres o bé per correu administratiu.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El Palau d’Anglesola instal.la vuit ressalts en diferents carrers del municipi

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha finalitzat la instal·lació de vuit ressalts repartits en diferents carrers del municipi. Aquesta acció es troba emmarcada dins de la voluntat del consistori de limitar la velocitat dels vehicles que circulen dins del municipi i per a facilitar la convivència entre vianants i vehicles. L'obra l'ha dut a terme l'empresa Serveis viaris del Vallès, SL mitjançant un contracte menor d'obres. L'import total d'aquesta instal·lació ha estat 5.568 euros més IVA.

 

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica amb aquesta actuació, es preveu millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit que circula dins del municipi. «La seguretat viària és un dels principals objectius que es va fixar l'Ajuntament del Palau d'Anglesola per la qual cosa durant aquesta legislatura s'ha dut a terme de forma progressiva un pla de mobilitat integral, recordem que només fa uns dies, el centre especial Ilersis va repintar tota la senyalització horitzontal del municipi, passos de vianants i senyals de stop», manifesta l'alcaldessa. La instal·lació d'aquests ressalts s'ha portat a terme durant els darrers dies.

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *